Hollandia is een veelzijdig bedrijf waar plaats is voor mensen met verschillende achtergronden. Naast opleiding en ervaring is instelling en karakter natuurlijk ook heel belangrijk.
Werken bij Hollandia geeft veel kansen en mogelijkheden als je beschikt over ondernemerschap en prima kunt samenwerken. 

Of je nu een starter of een ervaren professional bent, bij Hollandia zijn op elk niveau functies te vinden met veel doorgroeimogelijkheden en uitdagende functieprofielen. 

Op deze pagina kun je meer lezen over de mogelijkheden van stages en afstuderen en ons huidige vacatureoverzicht bekijken.

Ontwikkel je talent

Hollandia vindt het belangrijk dat medewerkers zich ontwikkelen. Dat je meegroeit in je werk en in de richting van je volgende functie. Daarom steunen we ontwikkeling en beweging en kijken we samen met je naar de toekomst. Speciale aandacht daarbij hebben we voor de ontwikkeling van talenten.

Maatschappelijke trends als digitalisering, vergrijzing en het vervagen van grenzen veranderen de markt en onze klanten. Hollandia speelt daarop in met innovatieve producten en nieuwe vormen van samenwerken. Om blijvend inzetbaar te zijn, verander je mee: je ontwikkelt je professioneel en persoonlijk. Daar investeren we in. Met opleidingen, trainingen, workshops, via coaching, loopbaan training, noem maar op. 

Jouw toekomst bij Hollandia

Hollandia vindt het belangrijk en geeft je daarom de kans om je zodanig te ontwikkelen dat je met plezier, voldoening en erkenning kunt werken en je capaciteiten volledig worden benut. Ook kun je je eigen loopbaan vormgeven. Met een brede en gevarieerde organisatie zijn er legio loopbaankansen binnen Hollandia. Elke medewerker stelt samen met zijn leidinggevende een persoonlijk ontwikkelplan op. Dit is een plan met concrete acties om je verder te helpen in je ontwikkeling. Weet je niet precies wat je in de toekomst wilt, dan kan een coaching- of loopbaantraject je op weg helpen. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid speelt hierin een belangrijke rol.

Door de vergrijzing en het aantal schoolverlaters loopt terug wordt de arbeidsmark alleen maar krapper. Daarom koestert Hollandia zijn talenten. De missie daarbij is om de juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment voor het juiste doel voor nu en in de toekomst te vinden.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: Hollandia biedt een marktconform salaris. Hiervoor worden 2 functiestructuren gehanteerd (ISF voor CAO schalen en Hay voor boven CAO schalen). Een reguliere benchmark zorgt dat wij altijd een marktconform salaris bieden. Daarnaast heeft Hollandia een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

CAO: Hollandia is aangesloten bij de CAO Metalektro en vakantie- en adv-dagen worden conform deze CAO toegepast.

Pensioen: het pensioen is ondergebracht bij het Pensioenfonds Metalektro (PME)

Flexibele werktijden: Voor bepaalde kantoorfuncties is het voor medewerkers mogelijk om binnen een dagrooster flexibel te werken.

Employee benefits: Hollandia heeft een ruim pakket aan employee benefits zoals collectieve ziektekostenverzekering, arbeisongeschiktheidsverzekeringen, privé verzekeringen (auto, inboedel, opstal, reisverzekering), uitjes etc. 

Trainingcenter

Omdat vaktechnische krachten schaars zijn heeft Hollandia in Krimpen a/d IJssel een eigen trainingcenter en worden op de locatie in Heijningen leerlingen on the job opgeleid. Het betreft hier leerlingen van VMBO scholen die in nauwe samenwerking tussen de scholen en Hollandia voor het praktijk- en theoriedeel middels een 2 jarige opleiding worden opgeleid tot lasser of samenbouwer. De leerling ontvangt gedurende de opleiding salaris en zorgt Hollandia voor de betaling van schoolgeld, boeken, persoonlijke beschermingsmiddelen etc.. Nadat de opleiding is voltooid en het diploma is behaald kan de leerling een dienstverband worden aangeboden.  Informatie of aanmelding kan per mail via werken@hollandia.biz

HBO / Universitair

Om het hoger technisch onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen heeft Hollandia nauwe banden met diverse hogescholen en universiteiten. Hollandia biedt de studenten ruime mogelijkheden voor  stageplaatsen of afstudeerplaatsen. Met grote regelmaat worden excursies, en workshops georganiseerd en participeert Hollandia in opleidingen van de opleidingsinstituten d.m.v. gastcolleges die door medewerkers van Hollandia worden verzorgd. Informatie of aanmelding kan per mail via werken@hollandia.biz

Stages en afstuderen

Hollandia biedt studenten uitgebreide stage- en afstudeermogelijkheden. Zo doe je ervaring op en maak je kennis met de cultuur, innovatieve werkwijze en professionele medewerkers van Hollandia.

Hollandia biedt het gehele jaar door stageplekken binnen verschillende disciplines en bedrijfsonderdelen. Zo zijn er stage- en afstudeermogelijkheden voor MBO-, HBO- en WO-studenten hun laatste en voorlaatste studiejaar binnen de studierichtingen:

Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, HBO-bedrijfseconomie

Een stage bij Hollandia is een ideale manier om ervaring op te doen en een kans te maken op een baan. Aan het einde van je stage of afstudeerperiode evalueren wij je stage en bespreken we concrete functie- en carrièremogelijkheden met je. Als jij enthousiast bent over Hollandia en wij over jou dan is de kans groot dat je een baan aangeboden krijgt na je afstuderen.

Het Hollandia Training Center draagt ook zorg voor de begeleiding andere soorten stages als snuffelstages, werkervaringstages etc. op MBO, HBO en Universitair niveau.